KIRIKKALE / MERKEZ - Gazi Ortaokulu

May

TBMM'nin açılışının 104. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Okul müdürümüz Sayın Yusuf AYIKOL etkinliklerde emeği bulunan bütün öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkürlerini belirtti.

Mrt

Okul müdürümüz Sayın Yusuf AYIKOL öğrencilerimiz arasında düzenlenen KAREOKE yarışmasına katılan bütün öğrencilerimizi medeni cesaretinden dolayı tebrik etmiş ve 1.Efe ÇAMDAL 2. Özgür İLHAN 3. ⁠Ali CANKALOĞLU’ na hediyerini vermiştir.

Şbt

Rehberlik faaliyetleri kapsamında 8. sınıf öğrencilerimizi Osman Gazi Fen Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gezileriyle bilgilendirdik.

Kas

Öğretmenlerimiz; Ülkemizin aydınlık yarınlarını şekillendirecek nesiller yetiştirme azminde olan kahramanlardır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk´e Başöğretmenlik ünvanının verildiği bu anlamlı günde,  görevini özveriyle ifa eden meslektaşlarımın 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Yusuf AYIKOL

Kas

2023-2024 okul sporları kapsamında düzenlenen Atletizm kros müsabakalarında okulumuz kros takımı il 2. Olmuştur.

Okul müdürümüz Sayın Yusuf AYIKOL Kros takımı öğrencilerimiz Yalçın Efe Erol, Ahmet Enes Şenol, Bilal Demirel ve Cemal Enes Polat'a madalyalarını taktim ederek, başarılarının devamını diledi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yıldönümü kapsamında okulumuzda düzenlenen "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı" coşkuyla gerçekleşti.

Öğrencilerimiz ;

Zeynep SEYFELİ, Buğlem ÇİL, Emine Begüm KARADAŞ ve Bilal DEMİREL’in

Türkçe Öğretmenimiz Sibel YALÇIN rehberliğinde çalıştıkları EZGİ ELİNDEN SÖZ DİLİNDEN adlı eTwinning projemiz,

AVRUPA KALİTE ETİKETİ almıştır.